Publieke ruimte - Openbare ruimte

Gemeente Uden - Publiek Melden

Gemeente Uden vindt veiligheid binnen de openbare ruimte belangrijk. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de verlichting buiten maar ook aan zwerf afval of struikelgevaar met stoeptegels. De ambtenaren kunnen helaas niet alles zelf in de gaten houden. Daarvoor worden ook burgers opgeroepen om meldingen te maken wanneer ze denken dat er iemand naar moet komen kijken. Meldingen worden meestal snel opgepakt zodat we gezamenlijk zorgen dat onze gemeente, stad of dorp veilig blijft.

Logo Gemeente Uden

Melding openbare verlichting

Via de link http://www.uden.nl/inwoners/contact/meldingen-en-klachten/melding-openbare-ruimte/ kunt u meldingen doorgeven aan de gemeente. Is de lichtmast omver gereden, staat een klepje open of is een lamp kapot? Alle meldingen van lantaarnpalen in Gemeente Uden kunnen doorgegeven worden. Door als burger deze meldingen uit de openbare ruimte de maken wordt uw gemeente veiliger.

Bezoekers adres

Markt 145
5401 EJ UDEN

Post adres

Postbus 83
5400 AB UDEN

Digitaal

Website: www.uden.nl
E-mail: postbus83@uden.nl

Oppervlakte

67.59 km2

Aantal Inwoners

41.302

Inwoners per km2

611

Basisonderwijs

Publiek Melden is een initiatief van Openbare Ruimte Beheer B.V. Informatie is verkregen uit openbare bronnen. Foutieve informatie kan gemeld worden via info@openbareruimtebeheer.nl