Publieke ruimte - Openbare ruimte

Gemeente Valkenswaard - Publiek Melden

Gemeente Valkenswaard vindt veiligheid binnen de openbare ruimte belangrijk. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de verlichting buiten maar ook aan zwerf afval of struikelgevaar met stoeptegels. De ambtenaren kunnen helaas niet alles zelf in de gaten houden. Daarvoor worden ook burgers opgeroepen om meldingen te maken wanneer ze denken dat er iemand naar moet komen kijken. Meldingen van burgers worden altijd erg gewaardeerd en snel opgepakt.

Logo Gemeente Valkenswaard

Melding openbare verlichting

Via de link https://www.valkenswaard.nl/direct-regelen/direct-regelen_42753/product/melding-maken_958.html kunt u meldingen doorgeven aan de gemeente. Is de lichtmast omver gereden, staat een klepje open of is een lamp kapot? Alle meldingen van lantaarnpalen in Gemeente Valkenswaard kunnen doorgegeven worden. Door als burger deze meldingen uit de openbare ruimte de maken wordt uw gemeente veiliger.

Bezoekers adres

De Hofnar 15
5554 DA VALKENSWAARD

Digitaal

Website: www.valkenswaard.nl
E-mail: gemeente@valkenswaard.nl

Oppervlakte

56.47 km2

Aantal Inwoners

30.908

Inwoners per km2

547

Basisonderwijs

Publiek Melden is een initiatief van Openbare Ruimte Beheer B.V. Informatie is verkregen uit openbare bronnen. Foutieve informatie kan gemeld worden via info@openbareruimtebeheer.nl