Publieke ruimte - Openbare ruimte

Gemeente Beekdaelen - Publiek Melden

Gemeente Beekdaelen vindt veiligheid binnen de openbare ruimte belangrijk. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de verlichting buiten maar ook aan zwerf afval of struikelgevaar met stoeptegels. De ambtenaren kunnen helaas niet alles zelf in de gaten houden. Daarvoor worden ook burgers opgeroepen om meldingen te maken wanneer ze denken dat er iemand naar moet komen kijken. Meldingen worden meestal snel opgepakt zodat we gezamenlijk zorgen dat onze gemeente, stad of dorp veilig blijft.

Logo Gemeente Beekdaelen

Melding openbare verlichting

Via de link http://www.nuth.nl/simeform.php?form=005797733aad2ff72216aabfd6ad37b45bb41dc73c15d743 kunt u meldingen doorgeven aan de gemeente. Is de lichtmast omver gereden, staat een klepje open of is een lamp kapot? Alle meldingen van lantaarnpalen in Gemeente Beekdaelen kunnen doorgegeven worden. Door als burger deze meldingen uit de openbare ruimte de maken wordt uw gemeente veiliger.

Bezoekers adres

Deweverplein 1
6361 BZ NUTH

Digitaal

Website: www.beekdaelen.nl/
E-mail: gemeente@beekdaelen.nl

Oppervlakte

78.32 km2

Aantal Inwoners

35.969

Inwoners per km2

459

Basisonderwijs

Publiek Melden is een initiatief van Openbare Ruimte Beheer B.V. Informatie is verkregen uit openbare bronnen. Foutieve informatie kan gemeld worden via info@openbareruimtebeheer.nl