Publieke ruimte - Openbare ruimte

Gemeente Beesel - Publiek Melden

Gemeente Beesel is actief bezig met de openbare ruimte. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de lichtmasten maar ook aan zwerf afval op straat. De ambtenaren kunnen helaas niet alles zelf in de gaten houden. Daarvoor worden ook burgers opgeroepen om meldingen te maken wanneer ze denken dat er iemand naar moet komen kijken. Meldingen van burgers worden altijd erg gewaardeerd en snel opgepakt.

Logo Gemeente Beesel

Melding openbare verlichting

Via de link https://www.beesel.nl/Digitale_balie/PDC/Producten_op_thema_alfabet_en_per_gebeurtenis/Op_alfabet/S/Straatverlichting_melding_van_storing kunt u meldingen doorgeven aan de gemeente. Is de lichtmast omver gereden, staat een klepje open of is een lamp kapot? Alle meldingen van lantaarnpalen in Gemeente Beesel kunnen doorgegeven worden. Door als burger deze meldingen uit de openbare ruimte de maken wordt uw gemeente veiliger.

Bezoekers adres

Raadhuisplein 1
5953 AL REUVER

Post adres

Postbus 4750
5953 ZK REUVER

Digitaal

Website: www.beesel.nl
E-mail: info@beesel.nl

Oppervlakte

29.15 km2

Aantal Inwoners

13.690

Inwoners per km2

469

Basisonderwijs

Publiek Melden is een initiatief van Openbare Ruimte Beheer B.V. Informatie is verkregen uit openbare bronnen. Foutieve informatie kan gemeld worden via info@openbareruimtebeheer.nl