Publieke ruimte - Openbare ruimte

Gemeente Roerdalen - Publiek Melden

Gemeente Roerdalen vindt veiligheid binnen de openbare ruimte belangrijk. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de verlichting buiten maar ook aan zwerf afval of struikelgevaar met stoeptegels. De ambtenaren kunnen helaas niet alles zelf in de gaten houden. Daarvoor worden ook burgers opgeroepen om meldingen te maken wanneer ze denken dat er iemand naar moet komen kijken. Meldingen van burgers worden altijd erg gewaardeerd en snel opgepakt.

Logo Gemeente Roerdalen

Melding openbare verlichting

Via de link https://secure.roerdalen.nl/servicepunt/meldpunt-openbare-ruimte_42467/?returnurl=7dlpMegA6sbUXUurenUV9clCoCIZUXJKQr%2F9PKpWC18%3D kunt u meldingen doorgeven aan de gemeente. Is de lichtmast omver gereden, staat een klepje open of is een lamp kapot? Alle meldingen van lantaarnpalen in Gemeente Roerdalen kunnen doorgegeven worden. Door als burger deze meldingen uit de openbare ruimte de maken wordt uw gemeente veiliger.

Bezoekers adres

Schaapsweg 20
6077 CG SINT ODILIENBERG

Post adres

Postbus 6099
6077 ZH SINT ODILIENBERG

Digitaal

Website: www.roerdalen.nl
E-mail: info@roerdalen.nl

Oppervlakte

88.73 km2

Aantal Inwoners

21.320

Inwoners per km2

240

Basisonderwijs

Publiek Melden is een initiatief van Openbare Ruimte Beheer B.V. Informatie is verkregen uit openbare bronnen. Foutieve informatie kan gemeld worden via info@openbareruimtebeheer.nl