Publieke ruimte - Openbare ruimte

Gemeente Roermond - Publiek Melden

Gemeente Roermond is actief met het beheren van de openbare ruimte. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de openbare verlichting of stoeptegels die gevaarlijk liggen. De ambtenaren kunnen helaas niet alles zelf in de gaten houden. Daarvoor worden ook burgers opgeroepen om meldingen te maken wanneer ze denken dat er iemand naar moet komen kijken. Meldingen worden meestal snel opgepakt zodat we gezamenlijk zorgen dat onze gemeente, stad of dorp veilig blijft.

Logo Gemeente Roermond

Melding openbare verlichting

Via de link https://dloket.roermond.nl/loket/producten-en-diensten/straatverlichting-melding-van-storing kunt u meldingen doorgeven aan de gemeente. Is de lichtmast omver gereden, staat een klepje open of is een lamp kapot? Alle meldingen van lantaarnpalen in Gemeente Roermond kunnen doorgegeven worden. Door als burger deze meldingen uit de openbare ruimte de maken wordt uw gemeente veiliger.

Bezoekers adres

Markt 31
6041 EM ROERMOND

Post adres

Postbus 900
6040 AX ROERMOND

Digitaal

Website: www.roermond.nl
E-mail: mail@roermond.nl

Oppervlakte

71.05 km2

Aantal Inwoners

57.014

Inwoners per km2

802

Basisonderwijs

Publiek Melden is een initiatief van Openbare Ruimte Beheer B.V. Informatie is verkregen uit openbare bronnen. Foutieve informatie kan gemeld worden via info@openbareruimtebeheer.nl